Heart Beat Presents Oliver Deutschmann// Mobilee From house to techno in Saigon

Event

Heart Beat Presents Oliver Deutschmann// Mobilee
11
Mar
2016

Heart Beat Presents Oliver Deutschmann// Mobilee

  • Location:Ho Chi Minh City Vietnam
  • Length:09:00 pm – 06:00 am

WE ARE BACK WITH A VERY FREQUENT FACE IN  “THE CURRENT WORLD CAPITAL OF TECHNO”, OLIVER DEUTSCHMANN
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
::::: OLIVER DEUTSCHMANN ▲ VIDAB (GER)
::::::::OKO ▲ RTS.FM (UKR)
::::::::::CHRIS WOLTER ▲ Heart Beat (GER)
:::::::::::::VISUALS by EROL ▲ Heart Beat (SWE)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

FREE until 11PM ▲ AFTER: 150k VND

▬▬▬▬▬▬INTRO OLIVER DEUTSCHMANN = Vidab label boss (playlisted by Ryan Elliott, RØDHÅD, Zadig or Ben Klock) and instigator of Falkplatz, a series of 10 EPs all more powerful than each other, Oliver Deutschmann drags a cracker reputation dancefloors. Armed with heavy techno and without concessions, it has established itself over the years as one of the spearheads of Berlin’s renewal, regularly playing at Tresor or at Berghain. Multifaceted man, he created ‘Orion’, its stained brutal techno project while developing ‘Berg’ more deep or house. This same ability to confuse the issue which led him to sign the EP ‘Mental Journey’ with Mobilee late summer on record, the famous label saw in Oliver the perfect example of the musical chameleon. But beware, his heart beats to the rhythm of techno, so expect it to >>BOOOOM<< shake the walls of the OBS!
►►LINKS:
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=LgpY42K17Ew
SOUNDCLOUD:https://soundcloud.com/oliverdeutschmann
RA: http://www.residentadvisor.net/dj/oliverdeutschmann
Label: http://www.vidab-records.com/
Discogs: http://www.discogs.com/artist/1414434-Oliver-Deutschmann
Facebook: https://www.facebook.com/odeutschmann
►►NEWS
Oliver Deutschmann had a smashing year in the follow up to his album ‘Out of the Dark’ which was released on his own Vidab imprint. While being on tour almost every weekend, Deutschmann unleashed EPs & remixes for the likes of Soma, JackOff, or Caduceus, and is currently working on a new LP.


 

OLIVER “NGƯỜI ĐỨC” = Sếp của label Vidab (của những Ryan Elliott, RØDHÅD, Zadig, Ben Klock) và khởi xướng series 10 EP Falkplatz, Oliver “Ngườiiii Đức” luôn là một cái tên đáng gờm ở các sàn nhảy. Trang bị bởi techno hạng nặng và không biết chữ khoan nhượng là gì, danh tiếng của Oliver đã hình thành từ nhiều năm qua trong vai trò một trong những mũi tiên phong của trào lưu cách tân tại Berlin, trình diễn thường kỳ tại Tresor hay Berghain. Là một cá nhân đa diện, anh đã tạo Orion, dự án techno cực kỳ nặng ký và đồng thời cũng phát triển Berg với âm thanh house hơn. Cũng chính biệt tài làm ngạc nhiên đôi tai này đã giúp anh ký được EP Mental Journey với Mobilee hè năm qua, khi hãng đĩa thừa nhận Oliver là một điển hình của tắc kè hoa âm nhạc. Nhưng chớ có đùa, trái tim của anh vẫn đập cùng techno, vì vậy tiếng >>BÙM<< sẽ làm lung lay bốn bức tường The Observatory!

 

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=LgpY42K17Ew
SOUNDCLOUD:https://soundcloud.com/oliverdeutschmann
RA: http://www.residentadvisor.net/dj/oliverdeutschmann
Label: http://www.vidab-records.com/
Discogs: http://www.discogs.com/artist/1414434-Oliver-Deutschmann
Facebook: https://www.facebook.com/odeutschmann

Oliver “Ngườiiii Đức” đã có một năm hoành tráng sau album Out of the Dark, phát hành tại Vidab của chính anh. Khi lưu diễn ở hầu hết các cuối tuần, Oliver vẫn phát hành các EP và remix với chất nhạc tương tự như Soma, JackOff, hay Caduceus, và hiện tiếp tục thực hiện một LP mới.